Predpriyatie

SMO

We manage hundreds of online properties, domains, in more than 43 languages on most continents. In the span of almost 20 years, we have been successful, because we know that shortcuts NEVER work. That's why we follow the rules rigorously.

Ние управляваме стотици онлайн имоти, домейни, на повече от 43 езика на повечето континенти. В продължение на почти 20 години бяхме успешни, защото знаем, че преките пътища НИКОГА не работят. Ето защо стриктно спазваме правилата. През цялото време. Някои от нашите конкуренти имат по-малко или никакви скрупули. Ние управляваме бизнес, също като вас, и се грижим за дългосрочна, повече от краткосрочна печалба. Ето как можем непрекъснато да работим с малки и големи компании от Fortune 500. Ние знаем болката от необходимостта да управлявате множество големи уебсайтове, стотици карти на сайта, организирани за по-големи компании, и да бъдем внимателни, за да се възползваме положително от вашия бизнес. Нашето перфектно място се намира между: изпробване на нови неща и супер консервативност. Ние изследваме, мислим, анализираме, за да можем да измерим въздействието на нашата стратегия във времето.

Нашата компания е специализирана в SMO услуги. От одит до електронна търговия, присъствие в социалните медии и инициатива за изграждане на марка и корпоративни SMO услуги, нашата компания може да покрие целия спектър от услуги, свързани с SMO.

Вижте нашите НИЕ СМЕ Услуги
Но защо?

Защо правим това, което правим?

Пандемията Covid-19 засяга милиарди хора по света. Всички са засегнати от това. Това твърдение е още по-точно, когато мислим за малкия и среден бизнес. Те са гръбнакът на икономиката. Те се нуждаят от нашата подкрепа, особено когато става въпрос за цифрова трансформация, онлайн продажби и онлайн маркетинг. Нашата цел в RocketSales е да продължим да оказваме въздействие, като предоставяме надхвърлящи продажбите и маркетинговите услуги и да помогнем на бизнеса на нашите клиенти да се справи с тази пандемия.