Ракета продажбите и маркетинга си. Офлайн и онлайн.

Трябва да увеличите продажбите си? RocketSales ви предоставя богат набор от инструменти и работна ръка, които да ви помогнат да увеличите продажбите си.

rocketsales.bg

“Не сме имали онлайн присъствие преди пандемията Covid-19. С помощта на RocketSales успяхме да включим бизнеса си онлайн и дори да увеличим приходите си.”

Доверен от топ клиенти

Какво е RocketSales?
Какво правим най-добре

Оптимизация за търсачки

Нашата компания е специализирана в SEO услуги. От одит до електронна търговия, местни SEO и Enterprise SEO услуги, нашата компания може да покрие целия спектър от свързани с SEO услуги.

Вижте нашите SEO услуги
Какво правим най-добре

Оптимизация на социалните медии

Нашата компания е специализирана в SMO услуги. От одит до електронна търговия, присъствие в социалните медии и инициатива за изграждане на марка и корпоративни SMO услуги, нашата компания може да покрие целия спектър от услуги, свързани с SMO.

Вижте нашите SMO услуги
Но защо?

Защо правим това, което правим?

Пандемията Covid-19 засяга милиарди хора по света. Всички са засегнати от това. Това твърдение е още по-точно, когато мислим за малкия и среден бизнес. Те са гръбнакът на икономиката. Те се нуждаят от нашата подкрепа, особено когато става въпрос за цифрова трансформация, онлайн продажби и онлайн маркетинг. Нашата цел в RocketSales е да продължим да оказваме въздействие, като предоставяме надхвърлящи продажбите и маркетинговите услуги и да помогнем на бизнеса на нашите клиенти да се справи с тази пандемия.

Какво правим най-добре

Външно консултиране на продажби и хакерство за растеж

Нашата компания е специализирана в консултантски услуги по продажби. От хакване на растежа, оптимизационни услуги, A / B тестване, как да увеличите повече онлайн потенциални клиенти, както и офлайн клиенти. Ние мислим по различен начин и ще гледаме на вашия бизнес като на външен човек и ще ви помогнем да видите как да гледате на вашия бизнес по нов нов начин.

Вижте нашите консултантски услуги