Generirane Oflain Vodi

Konsultatsii

Генерирането на потенциални клиенти офлайн е трудно. Но с правилната мрежа и поддръжка, може да се възползвате от нашия опит и мрежа и да генерирате потенциални клиенти, които могат да се конвертират с ръкостискане (със социално дистанциране и маски, разбира се!).

Нашата компания е специализирана в консултантски услуги по продажби. От хакване на растежа, оптимизационни услуги, A / B тестване, как да увеличите повече онлайн потенциални клиенти, както и офлайн клиенти. Ние мислим по различен начин и ще гледаме на вашия бизнес като на външен човек и ще ви помогнем да видите как да гледате на вашия бизнес по нов нов начин.

Вижте нашите Konsultatsii Услуги
Но защо?

Защо правим това, което правим?

Пандемията Covid-19 засяга милиарди хора по света. Всички са засегнати от това. Това твърдение е още по-точно, когато мислим за малкия и среден бизнес. Те са гръбнакът на икономиката. Те се нуждаят от нашата подкрепа, особено когато става въпрос за цифрова трансформация, онлайн продажби и онлайн маркетинг. Нашата цел в RocketSales е да продължим да оказваме въздействие, като предоставяме надхвърлящи продажбите и маркетинговите услуги и да помогнем на бизнеса на нашите клиенти да се справи с тази пандемия.

Готови ли сте за разговор?

Нищо като обаждане, за да се опознаете.


Желан вид услуга

Cybrient Technologies
Rue Liotard 6,
1202 Женева,
Швейцария