Khakerstvo Za Rastezh

Konsultatsii

Ние сме предприемачи по сърце. Ние знаем как да развием бизнес и да вдигаме шум, с много ограничени финансови ресурси. Ние ще ви помогнем да ви поставим на радара на вашата индустрия.

Нашата компания е специализирана в консултантски услуги по продажби. От хакване на растежа, оптимизационни услуги, A / B тестване, как да увеличите повече онлайн потенциални клиенти, както и офлайн клиенти. Ние мислим по различен начин и ще гледаме на вашия бизнес като на външен човек и ще ви помогнем да видите как да гледате на вашия бизнес по нов нов начин.

Вижте нашите Konsultatsii Услуги
Но защо?

Защо правим това, което правим?

Пандемията Covid-19 засяга милиарди хора по света. Всички са засегнати от това. Това твърдение е още по-точно, когато мислим за малкия и среден бизнес. Те са гръбнакът на икономиката. Те се нуждаят от нашата подкрепа, особено когато става въпрос за цифрова трансформация, онлайн продажби и онлайн маркетинг. Нашата цел в RocketSales е да продължим да оказваме въздействие, като предоставяме надхвърлящи продажбите и маркетинговите услуги и да помогнем на бизнеса на нашите клиенти да се справи с тази пандемия.

Готови ли сте за разговор?

Нищо като обаждане, за да се опознаете.


Желан вид услуга


Rue de Chantepoulet, 13,
1201 Женева,
Швейцария

p. 41 44 505 17 20
e. hello@tsgcorp.ch