Odit

SMO

Извършването на SMO одит е един от най-важните предварителни етапи, за да започнете сериозно да разглеждате оптимизирането на вашето присъствие и видимост в социалните медии. Това ни дава ясна моментна снимка на ситуацията в момента и ни помага да вземем информирано решение как да подобрим настоящата ситуация към по-добро.

Нашата компания е специализирана в SMO услуги. От одит до електронна търговия, присъствие в социалните медии и инициатива за изграждане на марка и корпоративни SMO услуги, нашата компания може да покрие целия спектър от услуги, свързани с SMO.

Вижте нашите НИЕ СМЕ Услуги
Но защо?

Защо правим това, което правим?

Пандемията Covid-19 засяга милиарди хора по света. Всички са засегнати от това. Това твърдение е още по-точно, когато мислим за малкия и среден бизнес. Те са гръбнакът на икономиката. Те се нуждаят от нашата подкрепа, особено когато става въпрос за цифрова трансформация, онлайн продажби и онлайн маркетинг. Нашата цел в RocketSales е да продължим да оказваме въздействие, като предоставяме надхвърлящи продажбите и маркетинговите услуги и да помогнем на бизнеса на нашите клиенти да се справи с тази пандемия.

How well are you doing on social media? Stop guessing, and get an SMO Audit!

RocketSales odit е €499 na audit. Плащайте само за това, което използвате, точка.

Просто Odit

499

Na audit, на уебсайт / канал.

Първи стъпки
Започнете да продавате още днес

  • Пълен отчет за дейността на вашата марка
  • Кратък анализ на конкуренцията
  • Вашите 3-те най-ефективни публикации / акаунти
  • Публикува възможности

  • * Всички такси се таксуват в евро (€). Без ДДС и без данъци.